Win 2.500 met goed idee voor Wetenschap & Techniek

Tot en met 13 april kunnen basisscholen meedoen aan de TechniekTrofee en kans maken op een van de twee prijzen van 2.500 euro. Daarmee kunnen de winnaars Wetenschap & Techniek op hun school naar een hoger plan tillen. De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds.

Basisscholen met een goed idee voor wetenschap- en techniekonderwijs maken kans op de TechniekTrofee Inspiratieprijs 2018. De winnende school kan het prijzengeld van 2.500 euro meteen besteden aan de uitvoering van het ingediende idee.
Scholen die al goed op weg zijn met W&T kunnen meedingen naar de TechniekTrofee Ir. W. Maas Geesteranusprijs 2018. De winnende basisschool – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van 2.500 euro, een penning en oorkonde. Een mooie erkenning, die bovendien veel positieve publiciteit oplevert.

TechniekTrofeest

Uit de inzendingen nomineert de jury drie scholen, in beide categorieën. Op 27 juni 2018 worden de winnaars tijdens de feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt. Omdat de prijs vijf jaar bestaat, krijgt deze prijsuitreiking een extra feestelijk tintje in de vorm van een TechniekTrofeest met een mooi inhoudelijk programma. Alle deelnemers aan de TechniekTrofee 2018 ontvangen een uitnodiging om dit feest bij te wonen.

Aanmelden uiterlijk 13 april

Aanmelden kan op www.techniektalent.nu/techniektrofee. Hier staat ook alle overige informatie over de wedstrijd en de beoordelingscriteria. Zijn er vragen, dan kunnen schollen contact opnemen via primaironderwijs@techniektalent.nu of 0348 744233.

 

De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds. De prijs wordt sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van wetenschap- en techniekonderwijs.

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintShare