Voucherregeling Flevoland stimuleert economische groei

Gepubliceerd

Onlangs is de “Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland 2018 – 2020” gepubliceerd. Dit is een subsidieregeling voor mkb-bedrijven in Flevoland tot maximaal 250 medewerkers. Niet specifiek voor technische bedrijven, maar zeker interessant.

De regelingen zijn zo laagdrempelig mogelijk opgezet. Belangrijke voorwaarde: er moet sprake zijn van een gevestigde ondernemer (mkb’er) met enige omzet, die een vervolgstap wil maken. Startende bedrijven komen dus niet in aanmerking.

Er zijn drie soorten vouchers:

  • Voucher kennis & expertise: de inhuur van kennis, kunde en/of faciliteiten gericht op haalbaarheid, business development, investment readiness of versnelling van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten.
  • Voucher persoonlijke ontwikkeling: coaching en scholing gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer.
  • Voucher bedrijfsscholingsscan: gericht op het behoud van de arbeidsvitaliteit van medewerkers in relatie tot de ambities van de onderneming.

De regeling wordt uitgevoerd door de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland (OMFL). Er is een aparte website ingericht met alle informatie over de drie soorten vouchers en hoe een bedrijf hier een beroep op kan doen.

Klik hier voor meer informatie.

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintShare