Uitnodiging kick-off Regieraad Techniek Flevoland

Op donderdag 21 januari geeft gedeputeerde Jan-Nico Appelman het startschot voor de Regieraad Techniek Flevoland. Voorzitter van deze netwerkorganisatie wordt Hetty Klavers, dijkgraaf bij waterschap Zuiderzeeland.

Doel van de Regieraad Techniek Flevoland is te zorgen dat de Flevolandse arbeidsmarkt ook in 2025 beschikt over voldoende en goed opgeleid personeel in de technische sector. Niet door zelf projecten uit te voeren, maar door bestaande inititieven te verbinden, en te stimuleren dat ‘witte vlekken’ alsnog worden opgepakt. Meer achtergrondinformatie vindt u hier.

Iedereen in Flevoland die vanuit bedrijfsleven, overheid of onderwijs betrokken is bij ‘techniek’ in brede zin, is van harte welkom bij de kick-off. Die vindt plaats bij Orfa Visser in Dronten, een bijzondere onderneming: een ‘smart factory’ die, aldus eigenaar Frans Visser, helemaal klaar is voor de Industrie 4.0. In december 2015 verscheen hierover nog een bericht in het blad Metaal & Techniek (klik hier om het artikel te lezen). Frans Visser vertelt daar graag over tijdens een rondleiding door de productiehallen.

Programma

Het programma voor 21 januari is als volgt:

vanaf 15.30 uur ontvangst
15.45-16.30 uur rondleiding door de productieruimten
16.30-16.45 uur ontvangst voor degenen die niet aan de rondleiding deelnemen
 16.45-16.55 welkom door Frans Visser, directeur van Orfa Visser B.V.
 16.55-17.05 Gedeputeerde Jan-Nico Appelman over het belang van de technische sector voor Flevoland
 17.05-17.20 ondertekening intentieverklaring
17.20-17.30 Regieraadvoorzitter Hetty Klavers
vanaf 17.30 netwerkborrel met een hapje en een drankje

Aanmelden

In verband met de organisatie is aanmelden voor 18 januari zeer wenselijk. Dat kan  via het aanmeldformulier.