HighTech4Girls in Almere

Slimme meiden maken de wereld makkelijker en beter. Human Technology, ICT, robots, cybercrime, E-health, mobile? We kunnen niet meer zonder! En echt iets voor meiden die van creativiteit en een uitdaging houden. Op 25 april laat het MBO College in Almere de mogelijkheden zien.


Meiden en hun moeders zijn woensdag 25 april van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom op HighTech 4 Girls. Centraal staan vragen als  hoe ziet de wereld en over een paar jaar uit? Wie en wat is daar voor nodig?  Wat doen vrouwelijke studenten, docenten en vrouwen uit de praktijk?

Het MBO College Almere heeft verschillende opleidingen binnen de Techniek en ICT.  Zo leert de opleiding Technicus Human Technology producten te ontwikkelen die een positieve invloed hebben op de levens van mensen. Een student is niet alleen technicus, maar heeft ook kennis van marketing, mensen en gebruiksvriendelijkheid.
De opleiding applicatieontwikkelaar leert programma’s en websites te ontwikkelen. Het gaat niet alleen om het maken van nieuwe dingen: een student zorgt er ook voor dat bestaande software blijft werken.

Aanmelden en meer

Er zijn meer opleidingen binnen de Techniek en ICT die zeker voor meiden heel interessant zijn. Voor meer informatie over de verschillende opleidingen, filmpjes over meiden in de techniek en om aan te melden: www.rocvanflevoland.nl/Overig/Hightech4girls

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintShare